1000+++ Unique Visitor Sehari

unique visitor

Sebenarnya bukan maksud aku nak bermegah – megah, apalagi nak menunjuk –nunjuk kat korang semua. lebih 1000 unique visitor berkunjung sehari . Hah... aku sungguh jakun !!! Apa yang terjadi ini adalah satu kenyataan dan bukan lah khayalan semata hehe... Dan tentunya semua para blogger di luar sana mengingin kan hal yang samakan..siapa tak nak visitor oooiii...

Dibawah ini adalah bukti kehadiran visitor tersebut:

unique visitor
Note: Jumlah visitor setakat jam 8pm semalam

Bermula dengan ingin sekadar membantu para pembaca semua untuk mempermudahkan mereka untuk mencari borang BR1M di internet. Rupa-rupanya pencaturan keyword BR1M ini benar-benar terjadi. 3 hari berturut-turut Chris blog ini di kunjungi ribuan pengunjung dari seluruh pelusuk negeri kerna ingin mendownload borang BR1M tersebut di internet.
Apapun thank to all visitor yang telah sudi berkunjung ke Chris Blog ini dan mudah-mudahan anda semua tak pernah jemu untuk berkunjung kembali ke sini. Jika ada masa dan kesempatan di lain waktu mudah-mudahan Chris akan menyajikan yang terbaik untuk anda semua..
Thank ...


tandatangan

No comments

Blog ini Dofollow dan Auto Approve Sila tinggalkan komen anda untuk mendapatkan back link PERCUMA atau baca "Syarat Mendapatkan Backlink " untuk keterangan lanjut

Powered by Blogger.