Nuffnang Mencemburui Blog Aku?

Pagi tadi aku update blog aku menceritakan tentang Software percuma Click Bank. Entah kenapa petang ni aku buka blog  semua iklan Nuffnang aku tak keluar, yang muncul hanyalah logo nuffnang saja. Pelik juga rasanya sebab selama ni ketiga-tiga iklan itu tersergam indah di blog aku ni.

Entah lah Mungkin agaknya Nuffnang cemburu kot tengok aku dok promosi benda lain dalam blog aku ni. Minta maaf bebanyak lah wahai Nuffnang, sebenarnya aku pun tak tahu menahu pasal semua benda ni. Sebenarnya niat aku ikhlas untuk membantu teman – teman yang lain mungkin ada di antara mereka ingin menjana pendapatan dengan cara lain, tidak terniat di hati ini untuk menduakan mu wahai Nuffnang.

Maaf kan lah aku jikalau aku bersalah...hehe

Logo Nuffnang

7 comments:

  1. ayok... pujuk pat.... hehhehe

    ReplyDelete
  2. hope you get back your ad. or maybe the server is down?

    ReplyDelete
  3. It's everything ok right now.. Thank guys for your comment

    ReplyDelete
  4. entah lah bro.. mungkin mood nuffnang tak baik tadi agak nya. tadi aku check kat nuffnang dashboard semua bintang hilang. tapi sekarang ok dah, semua kembali normal.

    ReplyDelete
  5. Nuffnang ade problem la tadi..Blog Jamal pun kena macam tue jugak..hehe

    ReplyDelete
  6. ooo.. ingatkan nuffnang jealous td hehe..

    ReplyDelete

Blog ini Dofollow dan Auto Approve Sila tinggalkan komen anda untuk mendapatkan back link PERCUMA atau baca "Syarat Mendapatkan Backlink " untuk keterangan lanjut

Powered by Blogger.