Port Terbaik Promosi Blog Di Facebook

Salam ... kali ini chris ingin berkongsi dengan para pembaca dan para blogger semua akan adanya 70 port yang baik untuk kita promosikan atau ping entry blog di facebook. Kenapa harus ping blog? alah itu pun nak tanya, ialah kalau kita tak ping, siapa yang akan tau keberadaan blog kita tersebut, lain lah kalau korang tu terror SEO, harapkan trafik dari search engine je tak yah lah nak ping ping.

Tapi sebelum tu Chris nak ucapkan Terima kasih bebanyak kepada akuorgkmpng dan blog beliau akumizi.com atas post yang bermanfaat ini. So kalau korang masih banyak free time balik dari blog Chris ni korang jenguk-jenguk lah blog beliau di sini.



Senarai Fan Pages
  1. Geng Blogger!!
  2. Blogger’s Malaysia
  3. blogger tegar malaysia
  4. Kelab Blogger Tegar Malaya
  5. Malaysian Blogger Links
  6. Blogger Malaysia
  7. Malaysian Blogger United
  8. Malaysia Blogger United
  9. Malaysia Blogger
  10. 1,000,000 BLOGGER MALAYSIAN! (Suggest!!!)
  11. Gengblogger
  12. I’m Blogger
  13. Blogger Tercinta
  14. Blogger Ping
  15. Blogger Auto Ping
  16. B2B/Blogger to blogger
  17. Kami Si Blogger
  18. Blogger Boy
  19. KakiBLOGGER
  20. BLOGGER MUSLIM
  21. Himpunan Penulis Bebas & Blogger Malaysia
  22. Club Blogger Malaysia
  23. Komuniti Blogger Malaysia
  24. BLOGGER MALAYSIA
  25. Blogger Malaysia
  26. blogger malaysia
  27. Blogger Pantai Timur
  28. Blogger Selangor
Senarai Group
  1. Iluvblog.com
  2. Blogger Ping
  3. Gerila Penulisan Kreatif
  4. Kaki Blogger : We Wrote. We Share.
  5. Komuniti 1 blogger 1 ummah
  6. CUTE and TOP blogger
  7. Diari Sahabat Blogger
  8. My Team Blogger
  9. blogger terhebad
  10. Family Blogger
  11. KOMUNITI GILA BLOG
  12. SEMBANG BLOGGER
  13. Kami Budak Blogger
  14. Kami suka Blogger
  15. Geng Bloglists
  16. Geng Blogger Bersatu
  17. UBM official Ping Group
  18. Sahabat Blogger
  19. blogger maniac
  20. KONGSI LINK BLOG
  21. Kami Si Blogger (Official) KSB
  22. Blogwalking widget
  23. BLOGGER MALAYA. Aummm!!!
  24. Syoknyerblogging Club
  25. Dunia Blogger
  26. Geng Blogger Malaysia
  27. Blogger Crew
  28. p0rt bl0gger
  29. Sembang Blog LM
  30. my etech9[dot]com BLOGGER PING!
  31. Jom Borak Kosong
  32. SEMBANG PETUA KITA SEMUA
  33. Kaki Blogger
  34. KakiBLOGGER
  35. MALAYSIAN BLOGGER UNITE
  36. Sahabat Blogger Kedah
  37. KAMI BLOGGER UTAGHA
  38. GENG BLOGGER PAHANG
  39. Gabungan Blogger Baru Semenanjung
  40. Blogger Selangor
  41. Selangor Bloggers
  42. Kelab Blogger Ben Ashaari

Sekian..

Note: Blog Ini Do Follow dan Auto Approve, Sila tinggalkan komen anda disini. Setiap link yang keluar dari blog ini akan mendapat hadiah Backlink Percuma."

No comments

Blog ini Dofollow dan Auto Approve Sila tinggalkan komen anda untuk mendapatkan back link PERCUMA atau baca "Syarat Mendapatkan Backlink " untuk keterangan lanjut

Powered by Blogger.